Υλικά 1 ½ φλ. τυρί κίτρινο όποιο θέλετε 1 κ.σ. άνηθο 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα 2 μεγάλα αυγά χτυπημένα 2/3 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του πιπέρι 1 φλ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) για το πανάρισμα λάδι Εκτέλεση Για τις τυροκροκέτες, ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα τυριά, τον άνηθο, τα αυγά και το πιπέρι. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται σαν μπαλίτσες. Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Λίγη ώρα σε χαρτί κουζίνας να τραβήξουν το λάδι και έτοιμες!
Τυροκροκέτες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γρήγορο τοστ με μπέικον και αβοκάντο Χορταστικό τοστ με μπέικον και αβοκάντο, υπέροχη ιδέα για το απογευματινό το δικό σας και γιατί όχι των παιδιών;... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολο γλυκό τιραμισού H σπιτική και εξίσου νόστιμη εκδοχή του αγαπημένου μας τιραμισού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για σνακ: Φτιάχνουμε κυμαδοπιτάκια Κυμαδοπιτάκια που μπορείτε να καταναλώσετε ως σνακ ή και σαν κυρίως γεύμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε κλασικό ρυζόγαλο Κλασικό και αγαπημένο, το ρυζόγαλο είναι η ιδανική επιλογή για μια κρύα και θρεπτική λιχουδιά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοκεφτέδες με φέτα Θρεπτικοί σπανακοκεφτέδες με τυρί φέτα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ