Υλικά 1 μεγάλη κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 περίπου κούπα φρέσκο γάλα 2 αυγά χτυπημένα 1 κ.σ. ζάχαρη 1/2 κ.γλ. αλάτι 1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο Εκτέλεση Χτυπάμε καλά τα αβγά και κατόπιν προσθέτουμε το γάλα. Αφού έχουμε ανακατέψει το αλεύρι με το αλάτι και τη ζάχαρη, ρίχνουμε και το βούτυρο και αρχίζουμε να προσθέτουμε λίγο από το στερεό μίγμα στο υγρό. Ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης ίσα – ίσα να καλύπτει το τηγάνι και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Μόλις ετοιμαστεί μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε. Είτε με σοκολάτα και μπισκότα αν θέλουμε γλυκιά, είτε με τυρί, γαλοπούλα, ντομάτα κλπ αν θέλουμε αλμυρή.
Οι πιο εύκολες σπιτικές κρέπες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φτιάχνουμε παραδοσιακή καρυδόπιτα Εύκολη συνταγή για να φτιάξετε και εσείς το αγαπημένο σας γλυκό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γρήγορο τοστ με μπέικον και αβοκάντο Χορταστικό τοστ με μπέικον και αβοκάντο, υπέροχη ιδέα για το απογευματινό το δικό σας και γιατί όχι των παιδιών;... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολο γλυκό τιραμισού H σπιτική και εξίσου νόστιμη εκδοχή του αγαπημένου μας τιραμισού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για σνακ: Φτιάχνουμε κυμαδοπιτάκια Κυμαδοπιτάκια που μπορείτε να καταναλώσετε ως σνακ ή και σαν κυρίως γεύμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε κλασικό ρυζόγαλο Κλασικό και αγαπημένο, το ρυζόγαλο είναι η ιδανική επιλογή για μια κρύα και θρεπτική λιχουδιά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοκεφτέδες με φέτα Θρεπτικοί σπανακοκεφτέδες με τυρί φέτα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ