Υλικά 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 150 ml βούτυρο ανάλατο 1/2 φλιτζάνι γραβιέρα, τριμμένη 200 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε κύβους Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Βράστε το μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό και σουρώστε το. Προσθέτετε τη μισή τριμμένη γραβιέρα, το πιπέρι και το βούτυρο και ανακατέψτε. Αλείψτε ένα ταψί με βούτυρο και ρίξτε μέσα το 1/3 από το μακαρονάκι. Ρίξτε από πάνω τους μισούς κύβους από τη γραβιέρα. Συνεχίστε με άλλη μια στρώση μακαρονάκι, μια δεύτερη με τριμμένη γραβιέρα και μία τελευταία στρώση μακαρονάκι. Πασπαλίστε με την υπόλοιπη γραβιέρα και προσθέτετε 2 κουταλιές βούτυρο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
13 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00