Υλικά για 4 μερίδες 1/2 κιλό ζυμαρικά 250 γρ. τυρί γκούντα 250 γρ. τυρί γραβιέρα 10 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας 3 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτέλεση Bράζετε τα μακαρόνια για 10 λεπτά, τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με το λάδι. Tρίβετε τα τυριά και κόβετε το ζαμπόν σε κύβους. Σ’ ένα πυρέξ ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά. Ψήνετε το φαγητό για 45 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
16 Οκτωβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00