Για τον καγιανά θα χρειαστείτε:

  • 5 αυγά
  • 6 ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αφαιρείτε τους σπόρους από τις ντομάτες και τις κόβετε σε κομματάκια.

Ρίχνετε στο τηγάνι το λάδι και τις ντομάτες και ανακατεύετε.

Προσθέτετε λίγο νερό και τα βράζετε για μισή ώρα.

Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, το μαϊντανό, ανακατεύετε και συνεχίζετε το βράσιμο ώσπου να δέσει η σάλτσα.

Στη συνέχεια, χτυπάτε τα αυγά και τα προσθέτετε στο τηγάνι. Ανακατεύετε σιγά σιγά μέχρι τα αυγά να ψηθούν.

Αφήνετε λίγο, σερβίρετε και καλή σας όρεξη!