Υλικά

  • 3 μεγάλες κουταλιές φρέσκο βούτυρο
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2 μεγάλες κουταλιές κακάο
  • 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, το γάλα και το κακάο, ζεσταίνουμε ελαφρώς και ανακατεύουμε.

Προτού το μείγμα πάρει βράση, το βγάζουμε από το μάτι, τρίβουμε τα μπισκότα, τα προσθέτουμε και ανακατεύουμε.

Ύστερα, παίρνουμε λίγο λίγο μείγμα το βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί και με το κουτάλι ή με τα χέρια μας του δίνουμε το σχήμα του κορμού.

Αφού τελειώσουμε, τυλίγουμε τον κορμό με το χαρτί και τον βάζουμε στην κατάψυξη.

Απολαμβάνουμε τον κορμό κρύο.