Υλικά

  • 5 πατάτες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
  • 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • 250γρ. τυρί φέτα
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαριζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε κομμάτια
  2. Σοτάρετε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι με το λάδι, προσθέτετε τις πατάτες, το καρότο και ανακατεύετε
  3. Ρίχνετε τις ντομάτες τριμμένες, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και τα σιγοβράζετε μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν και να μείνουν με λίγη σάλτσα
  4. Κόβετε το τυρί σε κομματάκια και το προσθέτετε στις πατάτες
  5. Μόλις λιώσει, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρετε