Υλικά

  • 6 γλυκοπατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε όγδοα
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι
  • Μισό φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
  • Μισό φλιτζάνι ξινή κρέμα
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

  • Βάλτε τις γλυκοπατάτες σε μία μεγάλη κατσαρόλα και καλύψτε τις με νερό.
  • Βράστε για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και σουρώστε.
  • Ξαναβάλτε τις μέσα. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και λιώστε τα με ένα πιρούνι.
  • Αλατοπιπερώστε και έτοιμο!