Υλικά
- 6 γλυκοπατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε όγδοα
- 3 κουταλιές της σούπας μέλι
- Μισό φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
- Μισό φλιτζάνι ξινή κρέμα
- Λίγο αλάτι
- Λίγο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
- Βάλτε τις γλυκοπατάτες σε μία μεγάλη κατσαρόλα και καλύψτε τις με νερό.
- Βράστε για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και σουρώστε.
- Ξαναβάλτε τις μέσα. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και λιώστε τα με ένα πιρούνι.
- Αλατοπιπερώστε και έτοιμο!