Οι γυναίκες αγαπούν να μισούν τις ραγάδες τους. Τώρα, όμως, μια νέα viral καμπάνια μάς ενθαρρύνει να πάψουμε να τις κρύβουμε και να νιώθουμε άσχημα γι’ αυτές. Το #LoveYourLines δεν είναι απλά ένα hashtag στο Instagram, αλλά μια παγκόσμια πρωτοβουλία που απευθύνεται σε όλο το γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη, σε μια προσπάθεια να αγαπήσουν οι γυναίκες το σώμα τους ακριβώς όπως είναι. Το πανέμορφο μοντέλο Chrissy Teigen ήταν η πρώτη που τόλμησε να δείξει σε όλους τις ραγάδες της, ενώ το παράδειγμά της ακολούθησε και το μοντέλο του «Sports Illustrated» Robyn Lawley, που με περηφάνια μίλησε για τα σημάδια της.

«Είναι τόσο μεγάλη η πίεση που ασκείται στις γυναίκες να ασχολούνται με τις ατέλειές τους, που συχνά ξεχνούν πόσο όμορφες είναι στ’ αλήθεια. Σταματήστε να τους δίνετε σημασία, μη νοιάζεστε, προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και να είστε περήφανες γι’ αυτό. Και για όποιον σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα για το σώμα σας, ιδιαίτερα μετά από μια γέννα, να θυμάστε ότι είστε μαχήτριες. Έχετε δημιουργήσει μια ζωή μέσα σας κι αυτό δεν είναι εύκολο ή απλό», γράφει στο προφίλ της στο Facebook η μαμά της μόλις 7 μηνών Ripley. 

Εμείς θαυμάζουμε αυτές τις γυναίκες, όπως η Chrissy και η Robyn, οι οποίες δεν διστάζουν να μοιραστούν με όλο τον κόσμο τις ατέλειές τους -που τις κάνουν ακόμα πιο όμορφες- και συμμετέχουμε μαζί τους στη διάδοση αυτού του σπουδαίου μηνύματος της viral καμπάνιας #LoveYourlines!