Υλικά 500 γρ γιαούρτι στραγγιστό πλήρες 200 γρ τυρί κρέμα 1/2 κουτάκι ζαχαρούχο 1 λεμόνι μικρό, χυμό και ξύσμα μπισκότα digestive αλεσμένα Εκτέλεση Ανακατεύουμε το γιαούρτι, το τυρί, το ζαχαρούχο και το ξύσμα μέχρι η κρέμα μας να γίνει συμπαγής. Προσθέτουμε το χυμό λεμόνι ανάλογα το πόσο ξινό το θέλουμε. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και βάζουμε από μια κουταλιά στο μπολ. Συμπληρώνουμε με 1-2 κουταλιές κρέμα και κάνουμε στρώσεις με το μπισκότο και την κρέμα. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Προαιρετικά γαρνίρουμε με ξηρούς καρπούς.
1 Ιουνίου 2018 | 05:40
Πρόσφατα Άρθρα
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00